Bilverksted

EU-kontroll

Hos oss kan du gjennomføre EU-kontroll og godkjenning!

Du som eier har ansvaret for å få bilen din EU-kontrollert og godkjent innen fristen utløper. I verste fall blir bilen din avskiltet, om du ikke får gjennomført kontrollen og utbedret eventuelle feil.

Bilde av en bilmekaniker som skrur på en bil - Minnesund Bil AS - Bilforhandler

Feilsøking

Lyser ei varsellampe du aldri har sett før? Lager bilen din lyder som ikke låter bra i det hele tatt? Dette fikser vi for deg.

La oss utføre en grundig og fullstendig feilsøking av bilen din for å kartlegge hvilke feil og mangler som må utbedres.

Bilde av en bilmekaniker som utfører dekkskift - Minnesund Bil AS - Bilforhandler

Hjulkontroll og dekkskift

Det er viktig å sjekke dekk og hjulstilling regelmessig, siden feil hjulstilling bidrar til at dekkene på bilen slites skjevt, og sørger for stor slitasje på både bakstilling og forstilling. La oss ta kontrollen her!

Selvfølgelig hjelper vi også til med dekkskift. Enten du skal ha sommerdekk eller vinterdekk skifter vi dekkene for deg. Trenger du nye dekk, hjelper vi til med det også.

Motorsjekk og oljeskift

En bil går ikke noe bedre enn det bilens motor gjør. Den er tross alt den viktigste delen av kjøretøyet, og bør sjekkes med jevne mellomrom. En ødelagt motor kan gi deg svært høye utgifter om ikke feil blir utbedret når du først merker noe er galt.

Vi sjekker motoren og gir deg en rapport om hvordan tilstanden er, så tar vi det derfra.

Bilde av påfyll av motorolje - Minnesund Bil AS - Bilforhandler

Oljeskift

Samtidig går ikke en motor noe bra uten olje. Gammel og seig motorolje hindrer bilens motor å yte maksimalt av det den klarer.

La oss sørge for at bilen din har den aller beste oljen, sånn at du ikke får problemer på veien.

Bilde av bulkskade på en grå bil - Minnesund Bil AS - Bilforhandler

Retting av bulker og lakkering

Har du fått en bulk på parkeringsplassen, eller vært uheldig å komme bort i noen? Ikke fortvil. Vi tar jobben, og retter både ut bulken og fikser lakkering av skadeområdet.

Kom innom oss så ser vi på skaden og gir deg et godt tilbud.

Bilde av bil som poleres - Bilpleie fra Minnesund Bil AS

Rustbehandling

Rustbehandling er en viktig del av bilens vedlikehold, og om du blir rammet av rustskader kan faktisk hvilken type rustbehandling du har valgt avgjøre om du kan reklamere på skaden.

Behandler du bilen din for rust hos oss kan du være sikker på at vi også behandler bilen din på best og sikrest mulig måte.

Bilde av en bilmekaniker som skrur på en bil - Minnesund Bil AS - Bilforhandler

Rapportering og forbedringer

Når feilsøkingen er over gir vi deg en rapport med full oversikt over hva som er galt med bilen, samt hva som må gjøres for å sette den tilbake til best mulig standard.

Ut ifra det som står i rapporten gir vi deg et tilbud på delene som trengs for å fikse bilen. Her får du også tips om nyttige oppgradinger eller forbedringer av bilen din.

Reparasjon av bilen?

Kontakt oss for et godt tilbud.